Sayu Isteri tunggu hari bersalin..suami dijemput ilahi akibat letupan pencawang TNB

loading...
Mohd%2BZaid%2BSulaiman%2B-%2B5.jpg
Teluk Intan : Isteri juruteknik TNB yang ditimpa kemalangan akibat letupan Pencawang TNB pasrah dengan ketentuan yang maha esa suami nya dijemput ilahi setelah 15jam bertarung nyawa akibat dari kecederaan parah akibat terbakar.

Isteri arwah yang merupakan seorang guru dikenali dengan nama Cikgu Nana kini sarat mengandung 9 bulan dan menunggu hari untuk bersalin.

Dalam kejadian ituuruteknik Tenaga Nasional Berhad (TNB) Cawangan Teluk Intan, Mohd Zaid Sulaiman, 34, yang parah akibat melecur dalam letupan pencawang elektrik di Hutan Melintang dekat sini semalam, meninggal dunia pagi tadi.
Zaid%2BSulaiman.png
Mohd%2BZaid%2BSulaiman.jpg
Mohd%2BZaid%2BSulaiman%2B1.jpg
Mangsa dilaporkan meninggal ketika dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Teluk Intan (HTI) jam 8 pagi.

Mohd Zaid melecur hampir seluruh badan akibat melecur ketika melakukan penyelenggaraan di pencawang elektrik di kawasan premis perniagaan berhampiran Kolej Komuniti Bagan Datoh pada jam 12.18 tengah hari semalam.

Mangsa dikatakan sedang melakukan kerjanya sebelum terdengar bunyi letupan dan tidak lama kemudian mangsa dilihat keluar dari bilik berkenaan dalam keadaan tubuhnya terbakar.

Difahamkan, beberapa kakitangan TNB yang berada di situ kemudian segera menyelamatkan mangsa sebelum dibawa ke Hospital Teluk Intan (HTI) untuk menerima rawatan.
Sumber: ceritagempakkomuniti
–> Klik jika rasa post ini patut dibuang
Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih
from Cerita sensasi tatapan umum http://ift.tt/2dORbtH via IFTTT
SHARE

Author

Hi, Its me Hafeez. A webdesigner, blogspot developer and UI/UX Designer. I am a certified Themeforest top Author and Front-End Developer. I'am business speaker, marketer, Blogger and Javascript Programmer.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Artikel Pilihan

loading...